Sähkö- ja/tai automaatioasentajia

7/18/2022

Olemme erikoistuneet hioma- ja kiillotustuotteisiin sekä hiomakoneisiin ja tarjoamme ratkaisuja niin pintakäsittelyyn kuin tarkkuusteollisuuteenkin. Kasvamme tasaisesti ja viimeisten 10 vuoden aikana olemme lähes kaksinkertaistaneet työntekijöidemme määrän. Nyt etsimme sähkö- ja automaatioasentajia liittymään vasta perustettuun tiimiimme, joka tulee työskentelemään sekä uusimpien että hieman vanhempien sähkö- ja automaatiojärjestelmien parissa tehtaillamme Pohjanmaalla.

 

Suuri osa tuotannosta on käynnissä ympäri vuorokauden, mikä tarkoittaa, että tiimin jäsenet kohtaavat erilaisia haasteita ja tilanteita vuorokaudenajasta riippumatta. Työ on pääosin 3-vuorotyötä ja työpäivä voi alkaa Jepualla, Pietarsaaressa tai Oravaisissa. Laajan työalueen ansiosta tiimi kehittää moniosaamista, jota harvoin tulee vastaan. Pääasiallisiin työtehtäviin kuuluu vianetsintä ja vikojen korjaaminen sekä koneiden ja kiinteistöjen ennakkohuolto. Tämän lisäksi toimit myös suunnittelun ja hankintojen asiantuntijana ja osallistut sähköhuollon toiminnan kehittämiseen sekä koneiden ja kiinteistöjen jatkuvaan parantamiseen.

 

Voit olla vastavalmistunut tai kokenut. Voit myös olla insinööri, joka työskentelee mieluummin käytännön tehtävissä kuin työpöydän äärellä. Järjestämme sinulle sopivan perehdytyskoulutuksen. Odotamme sinulta sähkö- ja/tai automaatioalan tutkintoa sekä sujuvaa suomen ja ruotsin kielen taitoa. Toivomme myös, että asetat oman sekä kollegoidesi työturvallisuuden etusijalle ja suhtaudut työhön myönteisesti. Jos olet lisäksi luonteeltasi utelias ja pidät ongelmien ratkaisemisesta sekä tiimityöskentelystä, katsotaan se suurena etuna. 

 

Tarjoamme sinulle työpaikan kasvavassa perheyrityksessä, jolla on hyvät työsuhde-edut, työympäristön, joka taatusti stimuloi sinua, ja paikan tiimissä, joka antaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää osaamistasi.Hae täyttämällä työhakemus verkkosivuillamme viimeistään 21.8.2022. Aloitamme rekrytointiprosessin jo hakuaikana. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Electrical Maintenance Manager Joakim Sundiin, puh. 050 5814566.

 

Job category
  • Production
Location
  • Pietarsaari
  • Jeppo

Apply here