We think you are in United States. Do you want to visit the local website?

Select your location

Asia/Pacific

Australia

English

China

中文

India

English

Japan

日本語

Middle East

English

Singapore

English

Thailand

ไทย

Turkey

Türkçe

Europe

Czech Republic

Čeština

Denmark

Dansk

Finland

Suomi Svenska

France

Français

Germany

Deutsch

Italy

Italiano

Norway

Norsk

Poland

Polski

Sweden

Svenska

Spain

Español

United Kingdom

English

North America

Mexico

Español

United States

English

South America

Brazil

Português

Global

Global Site

English

Sommarjobb 2023

1/19/2023

Kom och sommarjobba på många möjligheternas Mirka!

I sommar erbjuder Mirka igen möjlighet till sommarjobb med inhemska slipprodukter. Kom och upplev med oss vad det innebär att tillverka slippapper, slipmaskiner och andra slipprodukter, ta del av produkternas färd från Finland ut i världen och få en inblick i vardagen på ett innovativt, växande och internationellt företag. Vi söker sommarjobbare till produktionen, underhållet, lunchrestaurangen och till tjänstemannasidan på kontoret enligt följande:

  • Produktionens sommarjobb finns på våra fabriker i Jeppo, Oravais och Jakobstad.
  • I produktionen behöver vi sommarjobbare till ett flertal olika uppgifter så som tillverkning av slipprodukter, packning och lagring samt till uppgifter inom expeditionen.
  • I Jeppo, Oravais och Jakobstad erbjuder vi också möjlighet till sommarjobb inom underhållet. På underhållet behövs det sommarpersonal till både mekaniska sidan och elsidan till varierande uppgifter
  • Vår lunchrestaurang, Mirka Home, erbjuder jobb i både Oravais och Jeppo, med varierande uppgifter.
  • Som tjänsteman kan du till exempel sommarjobba på kundservice i Jakobstad eller på IT-avdelningen i Jeppo. Utöver IT-avdelningen erbjuder vi i Jeppo också sommarjobb på andra avdelningar så som produktutveckling, logistik och planering.

Du söker våra lediga sommarjobb genom att fylla i arbetsansökan nedan. Bifoga också din CV och ett fritt formulerat ansökningsbrev till din ansökan. Din ansökan bör vara oss till handa senast 31.3.2023. Vi är i kontakt med de sökande via e-post och kallar till en intervju eller meddelar om arbetets startdatum. Vi påbörjar anställningsprocessen redan under ansökningstiden.

Krav för tjänsten
Vi förväntar oss att du har bra samarbetsförmåga, en positiv inställning till arbetet samt att du i produktionen är minst 18 år och har beredskap att jobba i skift. Du kan vara på väg att inleda dina studier, studera eller vara nyutexaminerad. Du kan ha ditt sikte på eller din bakgrund inom yrkesskola, gymnasium, yrkeshögskola eller universitet. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är till nytta men inte nödvändigt i och med att vi ger skolning för alla uppgifter.

Job category
  • Production
Location
  • Jepua
  • Pietarsaari
  • Oravainen
Application due date
  • 3/31/2023

Apply here