Bygg din optimale arbeidsvogn Mirka® Modular Trolley

Med Mirka Modular Trolley kan du holde arbeidsplassen organisert og rent for en profesjonell og effektiv arbeidsflyt. Takket være den tilpassbare modulære designen er den enkel å utstyre for å passe til verkstedet og arbeidsplassen. 

CLOSE X

Modulær design

Mirka Modular Trolley er designet for å forenkle og optimalisere verkstedarbeidsflyten, avhengig av arbeidsplassen din. Den bringer alle nødvendige verktøy og forsyninger innen rekkevidde, for enkel og ergonomisk tilgjengelighet, og holder alt godt organisert og klart for en arbeidsdag. 

Vognens modularitet er konstruert for å gi deg akkurat det du vil ha. Den kan spesifiseres å være så grunnleggende som du trenger, eller så godt utstyrt som du vil, da hver modul kan monteres separat for å danne en tilpasset vogn for den nøyaktige rollen den skal ha. Modular Trolley danner en spesielt god ryggrad for å bruke Mirka-løsninger og prosesser i karosserireparasjon, etterbehandling, polering eller mer. Modular Trolley har en dedikert plass til en Mirka Støvsuger, for støvfri sliping.
Les mer om Mirkas støvfrie slipeløsninger.

Utstyrt for å være fleksibel

Mirka Modular Trolley er konstruert for å være en pålitelig følgesvenn for profesjonelt verkstedarbeid. Avhengig av hvilken type elektroverktøy som brukes og oppgavene som håndteres, kan Mirka Modular Trolley utstyres med stikkontakter for elektriske eller pneumatiske verktøy, eller begge deler. 

Den lett justerbare bevegelige slangearmen holder slanger og kabler ute av veien, og verktøy kan henges sikkert på maskinkroker mellom arbeidsprosesser. Sprøytepistoler og aerosolbokser har også egne holdere for et rent, profesjonelt og godt organisert arbeidsområde, supplert med avfallsposeholdere. 

Vognen kan utstyres med låsbare soft-close skuffer for å holde utstyr, slipemateriell og forsyninger trygge og sikre, med skuffene store nok til å imøtekomme sammensatte flasker for polering stadier. Ved siden av den ordnede verktøyveggen er det et gummiert arbeidsbenkbord. Tilpassing

Det er flere måter å få Modular Trolley til å fungere for deg. Det kan bestilles som en forenklet grunnleggende versjon, med hver utstyrsmodul lagt til en etter en for å oppgradere den. Med andre ord kan du utstyre Mirka Modular Trolley for å imøtekomme din spesifikke arbeidsplass fullt ut. 

I tillegg til tilpassede konfigurasjoner er forskjellige trallesett også tilgjengelige i seks versjoner. Med kombinasjoner fra starten, spenner de fra grunnleggende utstyr til fullt utstyrt, og endringer kan også gjøres senere takket være den modulære designen. Modular Trolley'en vokser og utvikler seg sammen med arbeidsflyten din. Produkter