Vælg din placering

Asia/Pacific

Australia

China

India

Japan

Middle East

Singapore

Thailand

Turkey

Europe

Czech Republic

Denmark

Finland

France

Germany

Italy

Norway

Poland

Sweden

Spain

United Kingdom

Netherlands

North America

Mexico

USA

South America

Brazil

Global

Privatlivspolitik for myMirka® mobilapp

Personfølsomme oplysninger

MyMirka-appen indsamler eller opbevarer ikke personfølsomme oplysninger lokalt. Sådanne oplysninger gemmes på en sikker fjernserver.

Løbende app-tilladelser

For at administrere Mirka BLE-værktøjer bruger myMirka Bluetooth-relaterede tilladelser og internetadgang. Der kræves ingen andre tilladelser.

Android

For at scanne BLE-enheder i nærheden er ACCESS_COARSE_LOCATION-tilladelsen nødvendig for enheder, der kører op til Android 11. På Android 12 er denne tilladelse ikke påkrævet eller nødvendig. Enhedens GPS-placering bliver ikke indhentet eller brugt.

For at kunne styre er Bluetooth-tilgængelighed på telefonen (BLUETOOTH, BLUETOOTH_ADMIN) og tilslutning til værktøjet (BLUETOOTH_CONNECT) nødvendige.

For at hente brugerens registrerede værktøjer og for ajourførte værktøjsoplysninger – f.eks. billeder, seneste firmware – kræves INTERNET-tilladelse. Al kommunikation mellem app og backend sker over kryptografisk sikre forbindelser (HTTPS) og er autentificeret.

iOS

Til scanning og forbindelse med Mirka-værktøjer bruger appen "Bruger Bluetooth LE-tilbehør".

For at hente brugerens registrerede værktøjer og for ajourførte værktøjsoplysninger – f.eks. værktøjsbilleder, seneste firmware – kræves "Background fetch". Al kommunikation mellem app og backend sker over kryptografisk sikre forbindelser (HTTPS) og er autentificeret.

Til markedsføringsformål bruges "Fjernunderretninger".

Dataforbrug og statistik

Til fejlretningsformål bruges Firebase Crashlytics til at identificere nedbrud. Firebase Real-time Database bruges til at overvåge pålideligheden af ​​værktøjernes prøvetagningshastighed for vibrationseksponering, når de er tilsluttet et værktøj. Googles Firebase Analytics vil blive brugt til at overvåge applikationsdistributionen (hvilken version er i brug i øjeblikket) og installationsdemografien. På iOS vil App Analytics blive brugt til det samme formål.

Overholdelse af GDPR

Læs om Mirkas generelle privatlivspolitik: https://www.mirka.com/top/privacy-policy/

Mirka Ltd er den registeransvarlige for behandlingen af ​​dine oplysninger til de ovenfor beskrevne formål. Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi behandler dine personoplysninger, eller hvis du ønsker at udøve dine rettigheder, er du velkommen til når som helst at kontakte os via e-mail eller pr. brev til adresserne

Mirka Ltd.
Pensalavägen 210
FI-66850 Jeppo
Finland

Brugeren kan slette deres data fra appens indstillingsmenu.