myMirka® Privacybeleid voor mobiele applicaties

Persoonlijke en gevoelige informatie

De myMirka-applicatie verzamelt of bewaart lokaal geen persoonlijke of gevoelige informatie. Dergelijke informatie wordt opgeslagen op een externe beveiligde server.

Machtigingen voor runtime-applicaties

Om Mirka BLE-tools te beheren, gebruikt myMirka Bluetooth-gerelateerde machtigingen en internettoegang. Er zijn geen andere machtigingen vereist.

Android

Voor het scannen van BLE-apparaten in de buurt is de toestemming ACCESS_COARSE_LOCATION nodig voor apparaten met Android 11. Op Android 12 is deze toestemming niet vereist. De GPS-locatie van het apparaat wordt niet verzameld of gebruikt.

Voor het beheren van de beschikbaarheid van Bluetooth op de telefoon (BLUETOOTH, BLUETOOTH_ADMIN) en verbinding maken met de tool (BLUETOOTH_CONNECT) zijn vereist.

Voor het ophalen van de geregistreerde tools van de gebruiker en voor actuele toolinformatie - bijvoorbeeld afbeeldingen, de nieuwste firmware - is INTERNET-toestemming vereist. Alle communicatie tussen de applicatie en de backend vindt plaats via cryptografisch beveiligde verbindingen (HTTPS) en is geauthenticeerd.

iOS

Voor het scannen en verbinden met Mirka-tools gebruikt de applicatie de "Gebruikt Bluetooth LE-accessoires".

Voor het ophalen van de geregistreerde gereedschappen van de gebruiker en voor actuele gereedschapsinformatie - bijvoorbeeld gereedschapsafbeeldingen, nieuwste firmware - is "Background fetch" vereist. Alle communicatie tussen de applicatie en de backend vindt plaats via cryptografisch beveiligde verbindingen (HTTPS) en is geauthenticeerd.

Voor marketingdoeleinden worden "Remote-meldingen" gebruikt.

Gegevensgebruik en statistieken

Voor foutopsporingsdoeleinden wordt Firebase Crashlytics gebruikt om crashes te identificeren. Firebase Real-time Database wordt gebruikt om de betrouwbaarheid van de bemonsteringssnelheid van de trillingsblootstelling van de tools te controleren wanneer deze op een tool is aangesloten. Firebase Analytics van Google zal worden gebruikt om de applicatiedistributie (welke versie momenteel in gebruik is) en de demografische installatiegegevens te monitoren. Op iOS wordt App Analytics voor hetzelfde doel gebruikt.

Naleving van de AVG

Lees meer over het algemene privacybeleid van Mirka: https://www.mirka.com/top/privacy-policy/

Mirka Ltd is de verantwoordelijke gegevensbeheerder voor de verwerking van uw gegevens voor de hierboven beschreven doeleinden. Als u vragen heeft over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken of als u uw rechten wilt uitoefenen, neem dan gerust contact met ons op via e-mail of post op:

Mirka Ltd.
Pensalavägen 210
FI-66850 Jeppo
Finland

De gebruiker kan zijn gegevens verwijderen via het instellingenmenu van de app.