Välj din plats

Asia/Pacific

Australia

China

India

Japan

Middle East

Singapore

Thailand

Turkey

Europe

Czech Republic

Denmark

Finland

France

Germany

Italy

Norway

Poland

Sweden

Spain

United Kingdom

Netherlands

North America

Mexico

United States

South America

Brazil

Global

Global Site

Sekretesspolicy för mobilappen myMirka®

Personliga och känsliga uppgifter

Appen myMirka varken samlar in eller lagrar personliga eller känsliga uppgifter lokalt. Alla sådana uppgifter sparas på en säker extern server.

Behörigheter för körtidsapp

För hanteringen av Mirka BLE-verktygen använder myMirka Bluetooth-relaterade behörigheter och internetåtkomst. Inga andra behörigheter behövs.

Android

Behörigheten ACCESS_COARSE_LOCATION behövs av enheter med Android till och med version 11 vid skanning av BLE-enheter i närheten. Behörigheten behövs inte med Android 12 och efterfrågas inte heller. Enhetens GPS-position varken insamlas eller används.

Behörigheterna BLUETOOTH och BLUETOOTH_ADMIN behövs för att hantera Bluetooth-tillgängligheten i telefonen. Behörigheten BLUETOOTH_CONNECT behövs för att ansluta till verktyget.

Behörigheten INTERNET behövs för att hämta användarens registrerade verktyg och aktuell verktygsinformation, exempel bilder och senaste version av fast programvara. All kommunikation mellan appen och servern sker via krypterade säkra anslutningar (HTTPS) som autentiseras.

iOS

Appen använder funktionen ”Använd Bluetooth LE-tillbehör” vid skanning av och anslutning till Mirka-verktyg.

Behörigheten för bakgrundshämtning behövs för att hämta användarens registrerade verktyg och aktuell verktygsinformation, exempel bilder och senaste version av fast programvara. All kommunikation mellan appen och servern sker via krypterade säkra anslutningar (HTTPS) som autentiseras.

”Fjärrnotiser” används i marknadssyfte.

Dataanvändning och statistik

Vid felsökning används Firebase Crashlytics för att identifiera krascher. Firebase Real-time Database används för att övervaka tillförlitligheten hos avläsningsfrekvensen av verktygets vibrationsexponering vid anslutning till ett verktyg. Googles verktyg Firebase Analytics används för att övervaka appdistributionen (vilken version som används för närvarande) och vilka användare som installerat dem. I Ios används App Analytics i samma syfte.

GDPR-efterlevnad

Läs Mirkas allmänna sekretesspolicy: https://www.mirka.com/top/privacy-policy/

Mirka Ltd är dataansvarig för behandling av dina uppgifter i de syften som beskrivs ovan. Om du har frågor om hur vi behandlar dina uppgifter eller vill hävda dina rättigheter får du gärna kontakta oss när som helst via e-post eller post på

Mirka Ltd.
Pensalavägen 210
FI-66850 Jeppo
Finland

Användaren kan radera sina uppgifter från appens inställningsmeny.