Velg din plassering

Asia/Pacific

Australia

China

India

Japan

Middle East

Singapore

Thailand

Turkey

Europe

Czech Republic

Denmark

Finland

France

Germany

Italy

Norway

Poland

Sweden

Spain

United Kingdom

Netherlands

North America

Mexico

USA

South America

Brazil

Global

Global

15. mars 2024

Den nye Mirka® DEOS II har en liste over forbedringer som gjør slipingen enda enklere enn før, inkludert en 20 % økning i slipekraften.

De børsteløse elektriske motorene med lang levetid i de nye Mirka DEOS II-modellene har 20 % mer slipekraft for å komme seg enkelt gjennom krevende slipejobber. Førerkomforten fortsetter med høy standard med lavt støynivå, noe som reduserer belastningen ved sliping i lengre perioder. For overvåking av vibrasjonsnivåer er de smarte Mirka DEOS II-modellene kompatible med myMirka-appen via Bluetooth-tilkobling®.

Mirka DEOS II er tilgjengelig i fire forskjellige versjoner for ulike slipeapplikasjoner, fra DEOS II 353CV og DEOS II 383CV til DEOS II 663CV Delta hjørnesliper og den kompakte DEOS II 343CV for vindusrammer. Velkjent for sin ledende ergonomi og balanserte følelse, er den prisbelønte designen til Mirka DEOS gjort enda mer brukervennlig. Det er nå enda enklere å justere slipehastigheten, siden Mirka DEOS II-modellene har godt synlige LED-indikatorer på hastighetsvelgeren sammen med en separat av/på-bryter og låsbar hastighet.

I tillegg til ergonomi og brukervennlighet er kjennetegnet på Mirka DEOS-serien kompatibilitet med støvfri sliping. Kombiner DEOS II med et Mirka støvavsug og begynn å slipe med støvfrie slipemateriell for en tryggere og sunnere arbeidsprosess takket være effektivt støvavsug på verktøyet.

Les mere om Mirka® DEOS II