Velg din plassering

Asia/Pacific

Australia

China

India

Japan

Middle East

Singapore

Thailand

Turkey

Europe

Czech Republic

Denmark

Finland

France

Germany

Italy

Norway

Poland

Sweden

Spain

United Kingdom

Netherlands

North America

Mexico

USA

South America

Brazil

Global

Global

Mirka utvider Iridium®-serien til håndslipeapplikasjoner

28. desember 2023

Mirka er stolt over å lansere nye produkter i Iridium-serien. De nye produktene er egnet for håndslipingsapplikasjoner som tresliping, malingsfjerning, avvirking og mellomsliping.

 

Mirka Iridium er et kvalitetsslipemateriell med lang levetid for universelle slipeapplikasjoner. Perfekt for rask og effektiv innsats og med støvavvisende egenskaper – produktet har en blanding av keramikk- og aluminiumoksidkorning på et fleksibelt papir. Presisjonsbelegg forhindrer tilstopping og reduserer støvavsetning, slik at slipekornene holder seg skarpe.

Nå utvides Iridium-serien med produkter som er utviklet for håndsliping av profilerte flater og uregelmessige detaljer som er vanskelig tilgjengelige. De er egnet for sliping på materialer som tre, maling, kompositt og lakk. Håndslipeserien er tilgjengelig som vanlige ark og ruller med papirbakside, samt myke ark med fleksibelt baksidemateriell, begge med høyeffektive Iridium-slipekorn.

"Håndsliping er et godt supplement når du ønsker å oppnå den perfekte finishen på overflater som treprofiler. Med disse nye produktene kan du kombinere håndslipingens presise fingerfølelse og den enestående ytelsen til Mirka Iridium-slipemateriellet", sier Kristian Johansson, produktsjef for Wood & CD hos Mirka."

Iridium® HS-serien