myMirka®

Volg uw blootstelling aan trillingen met behulp van de myMirka®-app

Verbind uw Mirka-tool met ingebouwde Bluetooth met de myMirka-app om toolinformatie te krijgen. Met de app meet u trillingen en volgt u uw dagelijkse blootstelling. U kunt ook het laadniveau en de batterijstatus bekijken.

De app waarmee u uw schuur- en polijstwerk kunt beheren

Wat is mijnMirka®?

Het primaire doel van myMirka is om u een betere controle over uw werk te geven tijdens het schuren en polijsten. We hebben een trillingssensor en Bluetooth Low Energy-technologie geintegreerd in onze populairste draadloze elektrische schuur- en polijstmachines in de markt. We hebben ook een app ontwikkeld om de metingen bij te houden.

Met de myMirka-app meet en volg je je dagelijkse blootstelling aan trillingen.

Vind oppervlakteafwerking opnieuw uit. De digitale oplossingen van Mirka zijn slechts 1 klik verwijderd.

Download myMirka®

Téléchargez-l'application sur Google Play

Pour Android

L'application myMirka est compatible avec Android 8.0 et les versions ultérieures

Télécharger pour Android

Pour iOS

L'application myMirka est compatible avec iOS 13.0 et les versions ultérieures.

Télécharger pour iOS

Draadloos comfort voor totale controle

Met de instelbare snelheidsfunctie op de trekker geniet u van optimale controle over uw polijstproces. Voor een volledig snoerloos systeem combineer je de Mirka® accuschuur- en polijstmachines.

MyMirka kenmerken:

• Snelheidsregelaar → Optimaliseer en standaardiseer het schuurproces door de snelheid te vergrendelen en te beperken

• De functie Interval/Automatische uitschakeling instellen → Stel de maximale bedrijfstijd in, ongeacht hoe lang de trekker wordt ingedrukt
  • Trillingsmeting (ook beschikbaar voor Mirka DEOS, Mirka DEROS en Mirka LEROS) → Realtime indicatie van het trillingsniveau en tracking van dagelijkse blootstelling

Elke accupolijstmachine wordt geleverd met twee 10,8V/2,5Ah Li-ion accu's en een oplader. (Li-ionbatterijen van 10,8 V/5 Ah moeten apart worden aangeschaft.)

Ontdek hoe u uw Mirka schuurmachine koppelt aan de myMirka app

Sluit uw gereedschap aan

We hebben een paar tutorials samengesteld die laten zien hoe je verschillende schuurmachines met de myMirka®-app kunt verbinden en Bluetooth® kunt activeren.

Houd er rekening mee dat de volledige versie van myMirka en Bluetooth-technologie niet in alle landen beschikbaar zijn.

Houd er rekening mee dat Bluetooth automatisch wordt uitgeschakeld wanneer het gereedschap wordt losgekoppeld van het stopcontact of de accu. Als u de verbinding met de tool hebt verbroken, schakel dan Bluetooth in en sluit uw apparaat de volgende keer dat u het gebruikt opnieuw aan.

De mogelijkheid om verbinding te maken met Bluetooth op myMirka is beschikbaar in de landen van de Europese Unie, Australië, Zuid-Afrika, Bosnië en Herzegovina, Brazilië, Canada, China, de Verenigde Staten, Georgië, IJsland, India, Israël, Mexico, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Verenigd Koninkrijk, Rusland, Servië, Zwitserland, Turkije en Oekraïne.

Trillingsindicator van gereedschap

We zien steeds meer gezondheids- en veiligheidsproblemen op werkplekken. Onder de veel voorkomende symptomen vinden we het hand-armvibratiesyndroom, veroorzaakt door trillingen tijdens het schuren. Bij Mirka maken we de gezondheid van gebruikers tot onze prioriteit.

De trillingsindicator van het Mirka-gereedschap meet het trillingsniveau in realtime en geeft dit duidelijk weer. Trillingen worden gemeten in overeenstemming met ISO 5349-1:2001(E). Als de trillingen boven het standaardniveau liggen, verminder deze dan volgens het advies in de app.

Dagelijkse blootstelling aan trillingen

De applicatie volgt de dagelijkse blootstelling aan trillingen in overeenstemming met de richtlijnen van de Europese Unie, 2002/44/EG artikel 5. De meter wordt geel als de bediener wordt blootgesteld aan een maximaal dagelijks blootstellingsniveau aan trillingen van 2, 5 m/s2 en rood als dit niveau hoger is dan 5,0 m/s2.

Oppervlakteafwerking evolueren naar een digitale toekomst

Mirka's digitale visie

Mirka's visie op digitale transformatie en connectiviteit is om oppervlakteafwerking te evolueren naar een digitale toekomst, inclusief het integreren van intelligente interconnecties, het genereren van toegevoegde waarde en het delen van directe informatie met onze klanten en andere belanghebbenden, in een omgeving van intelligente functionaliteiten die volledig geïntegreerd zijn in bedrijfssectoren met behulp van mobiele technologieën .

In het digitale tijdperk is connectiviteit alles. myMirka is meer dan een applicatie, het is een platform dat digitale diensten en connectiviteitsoplossingen biedt. Sluit u aan bij myMirka, blijf verbonden en gebruik de slimme functies van Mirka in de oppervlakteafwerkingsindustrie.