myMirka®

Volg uw blootstelling aan trillingen met de myMirka®-app

Verbind uw Mirka-tool met Bluetooth met de myMirka-app om informatie over de tool te bekijken. Met de myMirka-app kunt u trillingen meten en uw dagelijkse blootstelling aan trillingen volgen. U kunt ook het batterijniveau en de status van het gereedschap bekijken.

Wat is myMirka?

Het uitgangspunt van myMirka is ontstaan uit het aanbieden van een eenvoudige manier om je handen te verzorgen bij het schuren en polijsten. We hebben een geïntegreerde trillingssensor en Bluetooth® low energy-technologie toegevoegd aan onze populairste elektrische schuurmachines en accupolijstmachines en een app ontwikkeld om de metingen op te volgen. myMirka heeft ook vele andere functies die u helpen productief en gezond te blijven in uw dagelijkse werk.

Ervaar oppervlakteafwerking op een nieuwe manier. De digitale oplossingen van Mirka zijn slechts één klik verwijderd.

Download myMirka®

Download het via Google Play

Voor Android

De myMirka app is beschikbaar voor Android 8.0 of nieuwer

Download voor Android

Voor iOS

De myMirka app is beschikbaar voor iOS 13.0 en nieuwer.

Download via de App store

Zo verbind je jouw Mirka schuurmachine met de myMirka app

Verbind je gereedschap

Hier hebben we enkele videogidsen samengesteld waarin u kunt zien hoe u verschillende schuurmachines met de myMirka®-app kunt verbinden en Bluetooth kunt activeren.

Houd er rekening mee dat in sommige landen de volledige versie van myMirka en Bluetooth niet beschikbaar zijn.

Het Bluetooth®-woordmerk en de logo's zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc., en elk gebruik van dergelijke merken door Mirka Ltd vindt plaats onder licentie. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Draadloos gemak met volledige controle

Met variabele snelheid op de trekker krijgt u optimale controle over het polijstproces. Voor een compleet accusysteem combineer je de Mirka® accuschuurmachines en accupolijstmachines.

myMirka mogelijkheden:

• Beheer van toerentalbereik → Optimaliseer en standaardiseer een schuurproces door de schuursnelheid te vergrendelen en te beperken
  • Intervalinstelling / Auto-stop-functie → Stel de maximale looptijd in, ongeacht hoe lang de schakelaar wordt ingedrukt
  • Trillingsmeting (ook beschikbaar voor Mirka DEOS, DEROS en LEROS) → Tijdelijke indicatie van het trillingsniveau en follow-up van dagelijkse blootstelling

Elke accupolijstmachine wordt geleverd met twee 2,5Ah 11,1V Li-ion accu's en een oplader. (5Ah max. 12V Li-ion-batterijen zijn afzonderlijk verkrijgbaar.)

Registreer je gereedschap

Garantie registratie

Met de mobiele app myMirka kunt u ook eenvoudig gereedschap registreren op uw myMirka-account voor een extra jaar garantie en om uw gereedschap te beheren.

Lees meer over geschikte accessoires

Vind gerelateerde producten

myMirka heeft een sectie waar u accessoires en aanverwante producten kunt zien die u zullen helpen productief te zijn met uw Mirka-gereedschap.

Houd uw blootstelling aan trillingen in de gaten

Blootstelling aan trillingen

Met de myMirka-app kunt u trillingen meten en uw blootstelling aan trillingen tijdens werkdagen volgen.

Houd er rekening mee dat Bluetooth automatisch wordt uitgeschakeld als het apparaat wordt losgekoppeld van het stopcontact of de accu. Als u de verbinding met de tool hebt verbroken, moet u Bluetooth activeren en uw apparaat de volgende keer dat u het gebruikt opnieuw koppelen.

De myMirka Bluetooth-connectiviteit is beschikbaar in EU-landen, Australië, Bosnië en Herzegovina, Brazilië, Canada, China, Georgië, IJsland, India, Israël, Mexico, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Rusland, Servië, Zuid-Afrika, Zwitserland, Turkije, VK, Oekraïne en de VS.

Gereedschap vibratie indicator

Gezondheids- en veiligheidskwesties op werkplekken worden steeds belangrijker. Door trillingen tijdens het schuren is de trilling van de witte vinger (hand-armvibratiesyndroom) een van de herkende symptomen. Bij Mirka stellen we de gezondheid van de gebruikers centraal.

Mirka's gereedschapsvibratie-indicator meet het momentane trillingsniveau en geeft dit duidelijk weer. De trillingen worden gemeten volgens de ISO 5349-1:2001(E)-norm. Adviezen over hoe u de trillingen kunt verlagen, indien deze boven het normale niveau komen, zijn in de app geïntegreerd.

Dagelijkse blootstelling aan trillingen

De app houdt de dagelijkse blootstelling aan trillingen bij volgens de Europese richtlijn 2002/44/EG artikel 5. De meter wordt geel wanneer de bediener is blootgesteld aan een niveau van 2,5 m/s2 van de maximale dagelijkse blootstelling aan trillingen en rood wanneer het niveau groter is dan 5,0 m/s2.

Statistieken tonen de trillingsgeschiedenis van de machinist van de afgelopen 7 of 30 dagen wanneer het gereedschap is aangesloten.

Mirka’s Digitale Visie

Mirka's visie op digitale transformatie en connectiviteit is om oppervlakteafwerking te transformeren in een digitale toekomst, door slimme interconnecties te lanceren, toegevoegde waarde en directe feedback te bieden aan onze klanten en andere belanghebbenden in een hightech slimme, volledig geïntegreerde zakelijke omgeving met behulp van apparaatintelligentie en Big Data .

In het digitale tijdperk is connectiviteit cruciaal. myMirka is niet zomaar een app, het is een platform dat digitale diensten en connectiviteitsoplossingen biedt. Sluit u aan bij myMirka, blijf verbonden en benut de toegevoegde waarde die Mirka biedt aan de oppervlakteafwerkingsindustrie.