Wat zijn de functies en kenmerken van de myMirka-app?

Lees meer over de functies en kenmerken van myMirka.

Blootstelling aan trillingen

Door Mirka’s intelligente elektrische gereedschappen via Bluetooth Low Energy-technologie te verbinden met de mobiele app, krijgt de gebruiker informatie over het schuurproces. De app meet het actuele trillingsniveau en geeft dit weer op een kleurgecodeerde meter. Gebruikers kunnen hun dagelijkse blootstelling aan trillingen eenvoudig volgen als de tool altijd verbonden is met de app.

Trillingsniveaus worden gemeten volgens de ISO 5349-1:2001(E)-norm. De balk wordt geel wanneer de gebruiker is blootgesteld aan een dagelijks trillingsniveau van 2,5 m/s2 en rood wanneer dit hoger is dan 5,0 m/s2. Ook geeft de app advies over hoe je de trillingen kunt verminderen en informeert wanneer de maximale dagelijkse blootstelling aan trillingen wordt overschreden.

Gebruik van data

U kunt de huidige snelheid, huidige trillingen en totale gebruikstijd controleren. Als u een accugereedschap heeft, kunt u ook het laadniveau van de accu, de staat van de accu en het aantal oplaadcycli zien.

Standaardiseer bedrijfsparameters

Bij accumachines kunt u de snelheid en de looptijd vergrendelen:

• Beheer van toerentalbereik → Optimaliseer en standaardiseer een schuurproces door de schuursnelheid te vergrendelen en te beperken
  • Intervalinstelling / Auto-stop-functie → Stel de maximale looptijd in, ongeacht hoe lang de schakelaar wordt ingedrukt

Geef je gereedschap een naam

U kunt een aangepaste naam aan uw tool geven, zodat u weet met welke tool u bent verbonden.

Ondersteunende documentatie en video's

In de mobiele app myMirka vindt u handleidingen, exploded views, brochures en video's voor uw gereedschap om u te helpen deze te gebruiken en in goede staat te houden.

Gerelateerde producten

Vind eenvoudig accessoires en schuurmiddelen die bij uw gereedschap passen.

Feedback

Stuur feedback of vragen over de app of een ander product naar Mirka met de feedbackfunctionaliteit van de mobiele app.