Vælg din placering

Asia/Pacific

Australia

China

India

Japan

Middle East

Singapore

Thailand

Turkey

Europe

Czech Republic

Denmark

Finland

France

Germany

Italy

Norway

Poland

Sweden

Spain

United Kingdom

Netherlands

North America

Mexico

USA

South America

Brazil

Global

Global

Ny tilføjelse til Mirka-støvsugersortimentet: Mirka DE 1125 L

2. januar 2024

Det brede udvalg af Mirka-støvsugere udvides yderligere, eftersom Mirka introducerer den nye, fuldt antistatiske DE 1125 L-model. DE 1125 L er klassificeret som en L-klasse støvsuger.

Ud over en antistatisk kapacitet tilføjer den nye DE 1125 L en kraftigere 1200w motor for at forbedre støvudsugningen og brugervenligheden. Den kompakte størrelse, den lette bærbarhed og det visuelle udseende af DE 1125 L er velkendte for brugere af DE 1025 L-modellen. Dertil kommer øget effekt. Mirka DE 1125 L er velegnet til både våd og tør brug, når støvposen er fjernet. Den har også praktiske Auto-Start- og Push & Clean-filterrensningsfunktioner. Støvbeholderens rumfang er 25 l. 

En Mirka-støvsuger er en væsentlig del af Mirkas støvfri løsning, som omfatter alt fra støvudsugning på værktøj til passende slibemidler, herunder Mirka Abranet netslibemidler, der fjerner støv fra hele skærefladen. Brug af Mirkas støvfri slibning betyder, at støvet ender sikkert i støvsugeren i stedet for i luften i arbejdsområdet, hvilket reducerer de arbejdsrelaterede risici for operatøren. Det komplette udvalg af Mirka-støvsugere omfatter DE 1025 L, den nyligt introducerede DE 1125 L samt M-klasse støvsugerne DE 1230 M og DE 1242 M.

Læs mere om Mirkas støvsugere