Välj din plats

Asia/Pacific

Australia

China

India

Japan

Middle East

Singapore

Thailand

Turkey

Europe

Czech Republic

Denmark

Finland

France

Germany

Italy

Norway

Poland

Sweden

Spain

United Kingdom

Netherlands

North America

Mexico

United States

South America

Brazil

Global

Global Site

Hur kopplar jag mitt verktyg till myMirka-appen?

Se dessa instruktionsvideor för att ansluta ditt verktyg till myMirka-mobilappen.

Observera att den fulla versionen av myMirka och Bluetooth inte är tillgängligt i vissa länder.

Elektrisk slipmaskin Mirka® DEROS

1. Anslut strömkabeln till ett eluttag.
2. Tryck och håll ned rpm+-knappen medan du slår på strömknappen.
3. Den vänstra lysdioden börjar blinka för att indikera att Bluetooth är aktivt.

Koppla ihop din enhet.

1. Öppna myMirka-appen, välj "Lägg till verktyg".
2. Välj det verktyg som du vill ansluta till.
3. Den vänstra lysdioden lyser grönt för att indikera att verktyget är ihopparat. Du är nu redo att börja utforska myMirka-funktionerna!

Elektrisk slipmaskin Mirka® DEOS

1. Anslut strömkabeln till ett eluttag.
2. Tryck och håll ned rpm+-knappen medan du slår på strömknappen.
3. Den vänstra lysdioden börjar blinka för att indikera att Bluetooth är aktivt.

Koppla ihop din enhet.

1. Öppna myMirka-appen, välj "Lägg till verktyg".
2. Välj det verktyg som du vill ansluta till. Du är nu redo att börja utforska myMirka-funktionerna!

Mirka® LEROS väggslipmaskin

1. Anslut strömkabeln till ett eluttag.
2. Tryck och håll ned rpm+-knappen medan du slår på strömknappen.
3. Lysdioden ovanför På/Av-knappen tänds (blått) för att indikera att Bluetooth är aktivt.

Koppla ihop din enhet.

1. Öppna myMirka-appen, välj "Lägg till verktyg".
2. Välj det verktyg som du vill ansluta till.
3. Den vänstra lysdioden lyser grönt för att indikera att verktyget är ihopparat. Du är nu redo att börja utforska myMirka-funktionerna!

Mirka® batteridrivna verktyg

1. Tryck och håll ned rpm+-knappen medan du trycker på avtryckaren.
2. Lysdioden i mitten börjar blinka för att indikera att Bluetooth är aktivt.

Koppla ihop din enhet.

1. Öppna myMirka-appen, välj "Lägg till verktyg".
2. Välj det verktyg som du vill ansluta till.
3. Lysdioden i mitten lyser grönt för att indikera att verktyget är ihopparat. Du är nu redo att börja utforska myMirka-funktionerna!