Hoe repareer je een gebroken kabel van een Mirka DEROS/DEOS/LEROS?

Antwoord: Na verloop van tijd kunnen de kabels van Mirka DEROS-, DEOS- en LEROS-machines breken als gevolg van slijtage. Om dit probleem aan te pakken, is Mirka op deze gereedschappen overgestapt van gegoten kabels naar kabels met herbedradbare connectoren. Dit betekent dat de kabelconnectoren door de gebruiker met de nodige vaardigheden kunnen worden gewijzigd.

De herbedradbare connector maakt ook reparatie van slangen met geïntegreerde kabels mogelijk.

De nieuwe herbedradbare connector past op alle DEROS-, DEOS- en LEROS-modellen, ongeacht de verschillende landversies. De connector is verkrijgbaar als afzonderlijk reserveonderdeel en wordt meegeleverd in nieuwe kabels.

Reserve connector (zonder kabel) Mirka code: MIE9011111

Reserve kabel met nieuwe connector Mirka code: MIE9016011

Gerelateerde artikelen

Waarom draait mijn pneumatische schuurmachine langzamer dan normaal?

Machine Informatie & technische specificaties

Hoe voorkom ik dat mijn gereedschap gaat trillen?

Wanneer en hoe een pneumatische schuurmachine oliën?

Wordt de DEOS Delta 663 geleverd met een interface pad?

Waarom blaast er lucht uit de uitlaat, maar draait mijn schuurmachine niet?

Waarom spuit er water uit de uitlaat van mijn schuurmachine?

Wanneer en hoe een pneumatische schuurmachine oliën?

Worden Mirka-schuurmachines geleverd met een padsleutel?

Antwoord: Er wordt een sleutel meegeleverd voor het vervangen van de steunpad. Je vindt hem in de originele verpakking van de schuurmachine.

Waarom een padsaver gebruiken?

Moet de accu van het accugereedschap afkoelen?

Hoe lang duurt het opladen van een batterij?

Kan ik mijn stofafzuiger gebruiken voor vloeistoffen?

Welke stofafzuigklasse moet ik gebruiken?

Is de 1025 stofafzuiger zelfreinigend?